Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Teatre a La Bòbila: Si el senyor em permet...

amb la Companyia 7deKámping
Data: 24 de novembre de 2019
Hora: 18 h
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
L’Ofèlia, una noia poc agraciada, manipuladora i amb un caràcter un tant estrany, es filla de Giancarlo Falsone; un gàngster italià fugit de la justícia. Ella regenta un dels negocis del seu pare, una gestoria, aquí coneix al que serà el seu marit, però no tothom sembla estar d’acord amb aquest  casament, principalment la minyona que després de molts anys treballant per a la família, s’ha pres unes llibertats que no li pertoquen.

Personatges :
REME (Lídia Jaso): Minyona de la família. Dona amb un fort caràcter, sense pèls a la llengua i sense por, de fet, es qui mana a casa.
EUDALD (Paco Viudes): Majordom. Home gran que porta tota la vida al servei de la família. Està mig sord i és lent, tot i que ja ha superat l’edat de la jubilació, ell no voldria estar en cap altre lloc.
OFÈLIA (Lídia Fernández): Noia poc agraciada, amb una personalitat difícil de definir .Aconsegueix sempre el que vol, sense importar els mitjans per aconseguir-ho.
JOHNNY (Joan Colet): Promès de l’Ofèlia, és el seu guardaespatlles. Un home amb poca personalitat i molt supersticiós.
ÀGATA (Núria Castel): Amiga de la Reme, es fa passar per pitonissa amb un objectiu molt clar: la Reme no pot suportar al promès de l’Ofèlia i té un pla...
POLICIA (Glòria Viralta): Noia que acaba de sortir de l’acadèmia de policia, innocent e inexperta. L’ envien a casa de l’ Ofèlia quan reben un avís telefònic dient que hi ha un mort a la casa.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400