Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

L’artista NULO exposa a la Contorno Urbano Gallery

del 15 de novembre al 14 de desembre
Lloc: Contorno Urbano Gallery
C. Garraf, 31

Sota el títol Sobrenatural, l'artista NULO presenta obres d'interior, amb peces que atreuen la mirada i captiven el pensament. Deixant-se portar per les forces de la naturalesa, NULO juga amb els colors i les formes. Els traços enèrgics, fins, lleugers i menys definits representen la força dinàmica. Les pinzellades més pesades, arrodonides i quietes són una al•legoria de la força estàtica.

Sobrenatural és una exposició on els protagonistes són la naturalesa i les forces que conviuen en ella. L'artista va trobar la inspiració per realitzar-la després que un temporal arrasés amb un bosc sencer a Itàlia, destrossant milions d'arbres al seu pas.

NULO entén la naturalesa com un equilibri entre la força dinàmica i la força estàtica. La força dinàmica és el vent capaç de modelar muntanyes, modificar paisatges i dirigir l'aigua que va solcant la terra. La força estàtica la componen les arrels dels arbres, que poden aixecar el paviment o traspassar murs per obrir-se camí; els pujols, les muntanyes, les pedres que no cedeixen, no cauen, no es vencen davant el vent. Energia versus resistència. Cap d’elles pot viure sense l'altra. Dues forces iguals i alhora contràries.

Lucia Pintos aka NUL va néixer a Montevideo, Uruguai, al 1989. Al 2010 va començar els seus estudis a l'Escola Nacional de Bellas Artes, però després de tres anys, va optar per un camí autodi-dacta. Al 2014 es va unir a Casa Wang, un col•lectiu d'artistes locals independents, en el qual va organitzar diversos tallers i exposicions.

NULO s'ha especialitzat en les arts plàstiques i els murals. La seva obra es mou entre l'impersonal i el lliure, i es pot gaudir d'ella sobretot a Uruguai, Brasil i Itàlia, on actualment té el seu estudi.

Inauguració: dijous 15 de novembre, a les 20 hores
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400