Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Festa dels Tres Tombs de L'Hospitalet

Veure imatge de Festa dels Tres Tombs de L'Hospitalet (nova finestra)
del 7 al 14 de març
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
ASS. DELS TRES TOMBS DE L'H
Lloc: Diversos carrers de la ciutat
L’Associació dels Tres Tombs de L'Hospitalet és l’entitat que va recuperar la tradició dels Tres Tombs a la nostra ciutat. Aquesta celebració tradicional té lloc a l’entorn de la festivitat de Sant Antoni Abat i consisteix en una desfilada de carruatges, carros i carrosses tirades per cavalls i altres animals de tir o muntura que fan tres volts per l’interior de la població. Posteriorment, es beneeixen els animals a la plaça de l’Ajuntament.

Programa:

Dissabte, 7 de març
A les 12 h
CERCAVILA DE L’ABANDERAT
Sortida: Carrer d’Àngel Guimerà.

L’abanderat de l’any passat, acompanyat per la Banda Amics de la Música de Bellvitge, cedirà la bandera dels Tres Tombs de L’Hospitalet a l’abanderat d’enguany, Daniel Salinero, al barri de Sant Josep.

Recorregut: carrer d’Àngel Guimerà, avinguda del Carrilet, carrer de Castelao, carrer de Santa Eulàlia, carrer del Canigó i avinguda de Josep Tarradellas i Joan, on s’entregarà la bandera a l’abanderat d’aquesta edició.

Dijous, 12 de març
A les 17 h
XOCOLATADA POPULAR DELS TRES TOMBS
Lloc: plaça de Sant Joan, a la cruïlla del carrer de Sant Joan i l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan.

Activitat patrocinada per Roca Catering.

Dissabte, 14 de març
A les 11 h
CAVALCADA DELS TRES TOMBS
Sortida: Avinguda de Josep Tarradellas i Joan amb carrer de Miquel Peiró i Victorí.

Recorregut: carrer de Sant Joan, carrer de l’Església, carrer de Barcelona, carrer de Tecla Sala, plaça de l’Ajuntament (on es farà la benedicció dels animals, cap a les 11.15 hores, davant de la parròquia), carrer de Rossend Arús, carrer de Provença, rambla de la Marina, carrer d’Enric Prat de la Riba, carrer del Canigó, avinguda de Josep Tarradellas i Joan, carrer de Rosalía de Castro, avinguda del Torrent Gornal, plaça de Blas Infante, avinguda de Ponent, avinguda del Masnou, carrer del Pedraforca, avinguda del Torrent Gornal, plaça de Blas Infante, avinguda del Torrent Gornal, carrer de Rosalía de Castro i avinguda de Josep Tarradellas i Joan.
Calendari

Què fer avui?

Sense actes

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400