Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Conferència: Introducció a la tecnologia 5G

Pessics de Ciència
Data: 26 de febrer de 2020
Hora: a les 19 h
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Sant Josep
Lloc: Centre Cultural Sant Josep(Centre Cultural Sant Josep)
AV Isabel la Catòlica 0032  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

La nova tecnologia 5G, significarà una revolució en l'àmbit de la comunicació mundial tal com la coneixem en l'actualitat. El 5G podria multiplicar per cent la velocitat  de 100 megabits per segon (Mbps) a l’actual 4G. Està previst que les xarxes 5G suportin serveis sense fils en àmbits de la informació, les cases i ciutats intel·ligents i la sanitat, entre altres.
En aquesta xerrada coneixereu les principals característiques de la tecnologia 5G, l'impacte previst i algun dels casos d'us més rellevants.

A càrrec de Rosa Paradell,  Enginyera de Telecomunicacions, Diplomada en Ciències Empresarials i Màster en Enginyeria i gestió de les Energies Renovables amb 20 anys d’experiència al sector TIC.
Després de gairebé una dècada treballant a un operador de telecomunicacions, va començar a treballar en l’aplicació de les TIC als serveis urbans i l’eficiència energètica, projectes que d’uns anys ençà es coneixen com a  Smart Cities.
Ha estat treballant en l’impuls del sector de les Smart Cities com a Directora del Smart City Expo World Congress, així com amb altres projectes.
Després d’aquest període ha tornat a responsabilitats en l’àmbit més tecnològic i des de fa poc més de 4 anys forma part de l’equip de la Fundació i2CAT, centre tecnològic de tecnologies digitals avançades, on actualment té el càrrec de directora de Innovation Business Development per al sector públic.


Programa: Pessics de Ciència
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400