Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Sonia Moll i Lidia Uve presenten "Gabies". ATENCIÓ SUSPÈS PER INDISPOSICIÓ D'UNA DE LES ARTISTES. DISCULPEU  LES MOLÈSTIES!

Festival Acròbates
Data: 22 de novembre de 2019
Hora: 20 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Organitzadors: Festival Acròbates.
http://festivalacrobates.com/
Lloc: Centre Cultural Bellvitge-Gornal(Centre Cultural Bellvitge-Gornal)
PL Cultura 1, ET pis  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Amb canc¸ons i textos de Lidia Uve i poemes de So`nia Moll, l’espectacle Ga`bies treu a la llum els mandats injustos que ens tanquen la vida entre barrots, que ens diuen com ha de ser el nostre cos, que condemnen els nostres desitjos, que posen cadenats to`xics a les relacions i ens tallen les ales a l’accio´ i al pensament lliures. Ga`bies e´s un clam que vol obrir finestres perque` ens enlairem i puguem cre´ixer i avanc¸ar des del que som fins a tot allo` que podem arribar a ser.

A trave´s de les diferents sonoritats que s’utilitzen a l’espectacle (textures sonores, electro`nica, canc¸ons) es van creant els espais en els quals la paraula es desenvolupa i creix orga`nicament per travessar-los i fer-se present. L’experimentacio´ sonora, la mu´sica i la paraula s’uneixen per crear aquest espai de llibertat invisible que sempre ens esta` esperant me´s enlla` de la pro`pia ga`bia.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400