Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Jornades de Portes Obertes als Centres Educatius de l'Hospitalet

Ja podeu consultar les dates de les Portes Obertes
del 10 de febrer al 15 de març
Organitzadors: Els diferents Centres Educatius de l'Hospitalet
Lloc: Els diferents centres educatius de l'Hospitalet
Abans de l’inici del període de preinscripció pel proper curs 2020-2021 els centres educatius d’infantil, primària i secundària de la ciutat han organitzat diferents activitats i actes en les JORNADES DE PORTES OBERTES que ofereixen a les famílies interessades en conèixer el centre.

És molt recomanable assistir a les jornades de portes obertes, o bé a les sessions informatives que han programat des dels centres educatius que tenen com objectiu que totes les famílies interessades coneguin les instal·lacions, el projecte educatiu de l’escola o de l’institut, així com el funcionament, les metodologies i projectes que defineixen cada centre educatiu.

Podeu consultar les dates de la Jornada de Portes dels diferents centres educatius de la ciutat en els documents adjunts.

El Departament d'Educació ha publicat la previsió de les dates del procés de preinscripció que estableix el Departament pel curs escolar 2020-2021:


 
Presentació de sol·licituds de PREINSCRIPCIÓ:
  • Educació Infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria: del 23 de març a l'1 d'abril de 2020
  •  Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i arts plàstiques i disseny: Primera quinzena de maig de 2020 
  • Cicles de grau superior de formació professional, d'arts plàstiques i disseny:segona quinzena de maig de 2020

Una vegada feta la sol·licitud de preinscripció, és molt important, continuar amb el procès d'admissió, i formalitzar la MATRÍCULA. Les dates previstes pel Departament són:
 

  • Educació infantil de segon cicle, educació de primària i 1r curs de l'ESO: del 16 al 22 de juny de 2020
  • I a partir de 2n curs de l'ESO: del 29 de juny al 3 de juliol de 2020

 


 
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400