Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Tecla Sala Producció: Invoice | Jaume Pitarch

Suport a la creació artística contemporània
Veure imatge de 2018_invoice_tecla_sala_produccions (nova finestra)
del 26 de setembre al 4 de novembre
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
El joc semànic derivat de la coincidència fonètica entre la paraula anglesa invoice (factura) i in voice (a viva veu) és el punt de partida per abordar un dels aspectes inherents a l’obra d’art i alhora, exempt de contrast en la valoració crítica d’una obra d’art o en l’articulació d’una exposició: el cost de producció.
En aquesta instal•lació de vídeo, la juxtaposició i la permutabilitat dels valors simbòlic i concret que el diner i l’acció artística encarnen, possibiliten i comparteixen en una societat capitalista és problematitzada des de l’acció poètica.

Aquesta obra és una producció del Centre d’Art Tecla Sala de l’Ajuntament de l’Hospitalet amb la finalitat de donar suport a la creació contemporània.

--
Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa el tema de l’extraviament com a aspecte consubstancial a l’ésser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigació dels usos i abusos de la imatge en el món d’avui.

--
Activitat dins del marc del Gallery Weekend 2018 | Inauguració 26 de setembre, a les 19.00h
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400