Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Invoice. Jaume Pitarch

Tecla Sala | Produccions
del 27 de setembre al 4 de novembre
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Un tret distintiu del cant gregorià és l’escàs o nul lluïment de l’intèrpret. En el món de l’art, durant el procés de realització d’una obra o exposició, els pressupostos i les polítiques institucionals poden arribar a neutralitzar la idea inicial fins al punt de limitar-la i a dificultar-ne la viabilitat. Així com en el cant gregorià la subjectivitat de l’intèrpret se supedita a l’autoritat de Déu, en el món de l’art l’artista es veu supeditat als pressupostos i a la lògica institucional.

Invoice és una proposta crítica que parteix d’una acció poètica per fer visibles els processos i les condicions, sovint ocultes, que acaben determinant el resultat final d’una obra o projecte artístic.

Aquesta instal•lació és una producció pròpia del Centre d’Art Tecla Sala per donar suport a la creació contemporània. Es presentarà el 26 de setembre, a les 19.00h, coincidint amb el Barcelona Gallery Weekend.


Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa el tema de l’extraviament com a aspecte consubstancial a l’èsser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigación dels usos i abusos de la imatge en el món d’avui.

-
Inauguració: Dimecres 26 de setembre, a les 19.00h | ENTRADA LLIURE | Exposició fins al 4/11/18
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400