Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Marcel Juliana. Surfeit, a la Fundació Arranz-Bravo

Els dibuixos d’un jove artista de l’anomenada generació dels garrofistes
del 26 d'abril al 24 de setembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Fundació Arranz-Bravo(Fundació Arranz-Bravo)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
La Fundació Arranz-Bravo presenta l’exposició de l’artista Marcel Juliana, una de les figures de la generació dels garrofistes, nascuda els anys noranta i formada durant els anys de la crisi. A través del dibuix, l’artista plasma el seu imaginari exultant i la seva sensibilitat incisiva, onírica i nostàlgica.

Per a l’exposició a la Fundació Arranz-Bravo, Marcel Juliana ha decidit expressar un tema de nova invenció: el Surfeit, a partir d’un verb anglosaxó que es podria traduir com “excés”. És una sobredosi d’estímuls sensorials, d’arrapament intens a la vida.

En l’exposició, intenta copsar el record d’una experiència sensorial extrema, viscuda per l’artista com una etapa vital iniciàtica de primera joventut que l’aboca al plaer, a la sexualitat, a la festivitat i també als seus contraris: l’ètica, el pensament i la moral.

Marcel Juliana és artista visual, graduat en belles arts per la Universitat de Barcelona, va ser resident al Taller BDN els anys 2013 i 2014. Ha exposat a Passatge Studio (Barcelona), la Puntual de Sant Cugat i a l’Espai AnGram de la revista Mirall.

L’exposició “Surfeit” està comissariada per Albert Mercadé i compta amb la col•laboració de l’escriptor Víctor Balcells.

Marcel Juliana forma part de la denominada generació dels garrofistes, un grup format per artistes, músics, creadors, poetes i escriptors de l’escena emergent, que es reuneixen al voltant de la garrofa, utilitzada com a metàfora de la precarietat i de la resistència.

La mostra s’inaugura el 26 d’abril a les 19 .30hores
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400