Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

L'enlèvement d'Europe par Jupiter

Inauguració de l'exposició del col·lectiu Transfo de Lió, amb la participació de Alain Boulerot, Line Clément, Frédérique Fleury, Kl Loth, Gérard Mathie i Prost-Manillier.
del 14 de juny al 15 de setembre
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
ASSOCIACIÓ CULTURAL TALLER PUBILLA KASAS
Lloc: ASSOCIACIÓ CULTURAL TALLER PUBILLA KASAS(ASSOCIACIÓ CULTURAL TALLER PUBILLA KASAS)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Exposició dins del cicle El rapte d'Europa amb propostes per a una reflexió al voltant del sentiment de crisi que pateix la construcció col·lectiva d'aquest espai cultural i intel·lectual.

Aquesta exposició és el resultat dins dels intercanvis internacionals amb altres espais d’art contemporani que integren la xarxa Kanîbal’Hopox, de la que forma part el col•lectiu Transfo de Lió i el TPK-art i pensament contemporani.

El desig per a aquest any, dins del cicle El rapte d’Europa, és que els intercanvis amb altres espais d’art contemporani arreu d’Europa siguin els protagonistes de la TePeKaLe, com a contrapunt crític dels esdeveniments polítics i socials que estem vivint al continent i tornant a posar en valor la construcció europea des de la base.

La inauguració i la performance col•lectiva dels artistes que participen en la exposició serà el proper divendres 14 de juny a les 19.30 hores.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400