Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Adoptar una altra naturalesa, exposició de Regina Giménez a la Galeria Ana Mas

del 11 de febrer al 7 d'abril
Lloc: Galeria Ana Mas (c. Isaac Peral, 7)
Exposició de l’artista Regina Giménez (Barcelona, 1966) que recull un conjunt de peces, la majoria de producció recent, connectades per un mateix denominador comú: l’objecte. L'artista parteix d’un minuciós procés d’investigació, agafa imatges originalment concebudes com a suport o il•lustració de textos/documents i les aïlla fins al punt d’atorgar-los-hi una autonomia formal i conceptual pròpia, convertint-les en obres d’art.

Les tres peces situades al mig de l’espai són el cas paradigmàtic d’aquest fenomen. Una catifa, un quadre i un document dialoguen per exemplificar la capacitat de transformació i mal•leabilitat de l’obra de l’artista.

A mig camí entre el document, l’obra i l’objecte trobem quatre litografies. Les reproduccions, una sèrie limitada de díptics, conserva l’essència de l’original. El punt final de la mostra són 18 peces que han servit per idear una plantilla dissenyada per l’artista. Una proposta que juga amb la nova filosofia del do it yourself i que representa un pas més enllà en el plantejament de l’obra d’art, l’objecte i els límits que els defineixen.
Destaca especialment l’elaboració d’una publicació/obra d’art produïda expressament per a l’exposició. Una peça on  recullen dues visions de l’exposició, en particular i de l’obra de Regina, en general.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400