Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

La Barcelona Punk

del 27 de novembre al 20 de desembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: ASSOCIACIÓ CULTURAL TALLER PUBILLA KASAS(ASSOCIACIÓ CULTURAL TALLER PUBILLA KASAS)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El TPK art i pensament contemporani col•labora en la producció de l’exposició que recull el clima creatiu i social de fa 40 anys quan es va fer a Barcelona el primer concert punk. Comissariada per Xavi Cot (El Cuc Sonat), presenta material gràfic i audiovisual per explicar les peculiaritats d’aquell moment històric a Barcelona.

El TPK col•labora en la producció de l’exposició que recull el clima creatiu i social de fa 40 anys quan es va fer a Barcelona el primer concert punk. Comissariada per Xavi Cot (El Cuc Sonat), presenta material gràfic i audiovisual aportat per particulars, arxiu de TVE, publicacions, periodistes, dissenyadors i fotògrafs per explicar les peculiaritats d’aquell moment històric a Barcelona entre la transició prèvia a la Constitució i la instauració de la democràcia i la repercussió entre la cultura musical, la creativitat artística i l’actitud de la joventut.

El primer concert punk va tenir lloc al desembre de 1977 al Teatre Casino de l’Aliança del Poble Nou. De la mà de la promotora Cuc sonat el concert va reunir els grups Mortimer, Peligro, Marxa, Ramoncin & WC i La Banda Trapera del Rio. El 4 de desembre, en el mateix escenari es repetirà el concert amb els grups supervivents d’aquell esdeveniment.

El 15 de desembre el TPK també acollirà un col•loqui amb Pepe Ribas, d’Ajoblanco; Josemi ‘Onliyu’, autor i dibuixant; Pere Llobera, pintor, i Fernando Muñiz, escriptor.

Consulteu la programació commemorativa
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400