Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

CREA | 2a edició

Data: 28 de setembre de 2018
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural Metropolità Tecla Sala(Centre Cultural Metropolità Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
CREA és una jornada oberta a tothom amb xerrades i taula rodona, micro-presentacions d’artistes, creatius i col•lectius instal•lats a la ciutat, música i activitats culturals i artístiques en viu i un market de disseny. Una festa per conèixer el que fan els creadors de l’Hospitalet i mostrar l’art i la creativitat que es respira a la ciutat.

La festa comptarà amb la participació activa d’uns 60 agents culturals i creatius de la ciutat que han estat convidats a explicar els seus projectes, proposar activitats culturals i mostrar els seus productes en un market.

Des de les 16:30 i fins a les 0 h, l’entorn del Tecla Sala s’omplirà de cultura i talent creatiu amb micropresentacions de projectes, empreses i col·lectius; una taula rodona sobre els nous escenaris de la creativitat amb Rosina Gómez-Baeza (Factoría Cultural) i Àngel Mestres (Trànsit Projectes); una masterclass amb el periodista Chema Carrasco.

Els diversos espais exteriors del recinte hi haurà intervencions artístiques en viu (flamenc, poesia, dansa, teatre, art mural, música...)
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400