Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Concert de Nadal de l'EMMCA

Veure imatge de Concert de Nadal de l'EMMCA (nova finestra)
Data: 19 de desembre de 2018
Hora: 19 h
Tipus d'entrada: Amb invitació
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Un any més ens complau convidar-vos al concert de nadal que farà l’alumnat de l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts. Serà el 19 de desembre al Teatre Joventut.

Arriba el Nadal i és hora de festa i xerinola! L’alumnat de l’EMMCA, abans de marxar de vacances realitza concerts i aules obertes per tal de mostrar la feina feta durant aquests primers mesos, i també per enfrontar-se al públic, molts d’ells per primera vegada.

Cada any celebrem el mític concert de Nadal on toquen molts dels grups i estils que es treballen a l’EMMCA. Aquest any podreu gaudir de les actuacions de l’alumnat de: Música i moviment de 7 anys, l’orquestra simfònica, l’orquestra de ministrils, Rhythm Town, Popchestra, Dansa creativa i percussió, Jazz Manouche. També hi haurà l’actuació de grups de teatre. 

Una trobada, en dies d’emoció i retrobaments,  per compartir, amb les famílies i la ciutat , la tasca amb l’aprenentage artístic que realitzen els infants, joves i adults a l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts.

Bones festes!
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400