Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Festival Roselles 32

del 21 al 27 de juny
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: L'Oncle Jack(L'Oncle Jack)
C. Roselles 32  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Concerts del Festival Roselles 32 amb bones propostes i en bona companyia, concerts de petit format i de proximitat amb Txetxu Altube, Luis Cadenas, Joan Miquel Oliver i un Concert sorpresa.

Txetxu Altube
Divendres, 21 de juny, a les 21 hores

Recolzat per una banda o en solitari, Txetxu Altube és un animal d'escenari, territori on desplega tot el seu carisma i des del qual empatiza i connecta eficaçment amb el públic. Aquestes ganes d'escenari, com ell defineix el seu apetit insaciable pel directe, li porten a pujar-se als escenari de multitud de petites sales de tot el país, en solitari i en format acústic.

En aquests concerts íntims, amb les cançons nues i reduïdes a l'única expressió de la guitarra i la veu, el músic madrileny mostra sense parany ni cartó el gran artista que és i confirma que la qualitat de les seves composicions brilla per sobre del context en què s'interpretin.

Luis Cadenas
Dissabte, 22 de juny, a les 20 hores

Luis Cadenas presenta el seu nou disc, Lugares feroces.

Joan Miquel Oliver i el seu homenatge a les dones rebels
Dimecres, 26 de juny, a les 21 hores

Joan Miquel Oliver, exlíder d’una banda que va marcar un abans i un després en el pop-rock català, Antònia Font, tanca trilogia amb ‘Elektra’, un àlbum en el qual la mitologia grega torna a ser l’excusa per expressar emocions i dubtes existencials. Creador infatigable, el cantautor i guitarrista mallorquí explora la seva gran imaginació per revisar els rols de gènere. En el seu últim àlbum trobem cançons habitades per dones valentes que es rebel•len davant el masclisme, i temes introspectius en els quals personatges solitaris s’exilien en el seu món interior. Peces que, guitarra en mà, desgranarà en les distàncies curtes habituals de CLUB Circuit.

El nou compacte de Joan Miquel Oliver és un homenatge a les dones que lluiten i es rebel•len per a aconseguir els seus propòsits, encara que alguns d’ells acabin de forma tràgica. I, una vegada més, la ironia, el surrealisme i l’humor continuen formant part del seu ADN artístic.

Concert sorpresa
Dijous, 27 de juny, a les 21 hores
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400