Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Concert: La música puja al terrat

amb Sencillos y Elegantes i Les Carpantes
Veure imatge de Concert: La música puja al terrat (nova finestra)
Data: 16 de novembre de 2018
Hora: 17 h
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El Club Social Relaciona't i el Centre Cultural La Bòbila us complau convidar-vos a una sessió musical per la comunitat. Serà el divendres 16 de Novembre de 17h a 20h al terrat del C.C. La Bòbila!

Aquest esdeveniment musical neix de la demanda per part de les persones vinculades al Club Social Relaciona't, de poder organitzar un acte festiu i musical de qualitat, no infantilitzador, on poder gaudir de bona música, ball, festa, però en un entorn comunitari, curós i respectuós amb les problemàtiques de consum, on sentir-se lliures de poder gaudir de l'espai sense neguits imposats per altres agents.

El Club Social Relaciona't de la Fundació Salut i Comunitat, és un programa de suport i acompanyament en el procés per la reconstrucció de xarxes socials a través del lleure i la gestió del temps lliure. Entenem el Club Social com a punt de trobada, un espai realitzat d'acord amb les necessitats que manifesten les persones vinculades, amb un diagnòstic de salut mental i/o conductes addictives. El servei ofereix una cobertura del temps d'oci de les persones vinculades, durant les tardes de la setmana i en cap de setmana. Els objectius generals del Club Social Relaciona't són: promoure la millora de l’autonomia i la qualitat de vida, fomentar la participació comunitària, acompanyar en la reconstrucció de vincles socials i crear un espai de referència i trobada

Volem gaudir d'una activitat de música en directe perquè entenem que la música és fonamental en totes les societats i cultures. L'experiència musical provoca canvis en l'estat d'ànim, augmenta la creativitat, incrementa el benestar i la connexió intra, inter i transpersonal aportant un reforç de l'autoestima, ens dóna vitalitat i presència, i el més important la música és un facilitador social.

Volem organitzar conjuntament amb el C.C. La Bòbila un acte obert a la comunitat, on tothom tingui cabuda: veïns/es, persones d'altres recursos del territori, familiars, amics/amigues etc., on poder compartir i gaudir de l'oportunitat que se'ns ofereix. Pretenem organitzar una activitat musical de qualitat, amb grups de música, oferint un espai privilegiat, universal i gratuït, però sobretot comunitari i inclusiu, tenint en compte totes les persones que formem part de la comunitat. En definitiva, persones diverses travant-nos en un espai per poder compartir, gaudir de la bona música sense prejudicis ni etiquetes.

Nom de les bandes:

- SENCILLOS Y ELEGANTES (country, blues, swing)
- LES CARPANTES. SubVersió Flamenca (flamenco)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400