Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Cossos infralleus, exposició d’Aïda Andrés

L’exposició és el resultat dels experiments amb la llum que l’artista va fer a l’Antàrtida
del 30 de novembre de 2017 al 11 de febrer de 2018
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Fundació Arranz-Bravo(Fundació Arranz-Bravo)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
La Fundació Arranz-Bravo presenta el treball d’Aïda Andrés sorgit de l’experimentació amb la llum durant una llarga residència a l’Antàrtida. L’obra se centra en els efectes lumínics en el paper, el gravat, la ceràmica i la fotografia. Andrés és la guanyadora del Premi d’Arts Visuals Eduard Arranz-Bravo.

Aïda Andrés va passar prop d’un mes vivint a la zona més freda del planeta per indagar sobre la captació de la llum en el seu estadi més desesperat i sublim. L’exposició que ara presenta a la Fundació Arranz-Bravo és la continuació d’aquest projecte antàrtic amb una versió actualitzada i deconstruïda de la idea romàntica del sublim.

L’artista amplia i aprofundeix els problemes artístics fonamentals que li van sorgir durant la seva estada a l’Antàrtida: noves sèries de paper policromat amb els matisos lumínics de la terra i l’atmosfera; grans escultures de paper o noves sèries de gravat, tot sorgit de les sensacions viscudes.

L’exposició compta amb la col•laboració del crític d’art Frederic Montornés, amb un text dedicada a l’obra de l’artista.

Inauguració: 30 de novembre, a les 19.30 hores
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400