Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Pel·lícula: La forma del agua (The shape of water) Guillermo del Toro

Data: 30 d'octubre de 2018
Duració aprox.:2 hores 3 minuts
DiaHoraPreu
30/10/201817:005,1 €
30/10/201819:155,1 €
30/10/201821:305,1 €

Organitzadors: Espai VO
www.espaivo.blogspot.com
Lloc: Cinema Filmax Gran Via(Cinema Filmax Gran Via)
AV Granvia de l'Hospitalet 75  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
VO en anglès amb subtítols en castellà
«Aquest és un film que exhala vida, optimisme, innocència i esperança. A més de l’escena onírica, hi ha aquells meravellosos musicals en Technicolor que el personatge de Sally Hawkins veu en blanc i negre en un vell televisor. Quan balla pel passadís, sota l’escala o al carrer ho fa com si estigués en un musical.
La idea era que els personatges, sobretot aquella criatura marina i la dona, es moguessin com en un musical. No valia fer rèpliques ni cites directes, només volia capturar la màgia del cinema clàssic. A nivell argumental, a banda de La mujer y el monstruo, m’he inspirat en King Kong i La bella y la bestia, amb la diferència que aquí els protagonistes satisfan el desig.
Hagués resultat senzill per mi mostrar algú que despertés compassió, una perdedora. Però no ho és. La meva protagonista és una somiadora i els somiadors no perden mai. En certa manera, ella reflecteix la força de les dones. No pot parlar (quantes vegades la societat ha silenciat el sexe femení?), presenta ferides, està sola…però somia i estima, i això la converteix en una heroïna que desafia l’ordre establert, aquell món gris masculí i patriarcal. Estima el monstre, no solament de manera platònica, sinó també física. Crec que m’ha sortit una pel·lícula molt bonica. És una història d’amor amb masturbacions i sexe.»


Guillermo del Toro
La forma del agua (The shape of water) Estats Units, 2017
director: Guillermo del Toro
amb: Sally Hawkins, Michael Shannon, Octavia Spencer, Richard Jenkins i Doug Jones 
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400