Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Pel·lícula: Three billboards outside ebbing, Missouri (Tres anuncios en las afueras), de Martin McDonagh

Data: 31 de juliol de 2018
Duració aprox.:1 hora 52 minuts
DiaHoraPreu
31/07/201817:005,6 €
31/07/201819:155,6 €
31/07/201821:305,6 €

Organitzadors: Espai VO
www.espaivo.blogspot.com
Lloc: Cinema Filmax Gran Via(Cinema Filmax Gran Via)
AV Granvia de l'Hospitalet 75  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
VO en anglès amb subtítols en castellà
Mildred Hayes, una dona de 50 anys, la filla de la qual ha estat violada i assassinada, decideix emprendre una guerra personal contra el xèrif local, davant la inoperància de la recerca policial del crim.

Per a l’actor Woody Harrelson «aquesta és una pel·lícula de personatges complexos i contradictoris on el seu prodigiós equilibri tragicòmic procedeix del guió. La seva escriptura és tan contundent com plena de matisos, el que li permet explorar l’essència de l’esperit humà». Per la seva banda, el realitzador i autor del guió Martin McDonagh confessa que aquest film suposa un retorn a la senda marcada per la seva òpera prima, Escondidos en Brujas (2008). «He recuperat la proximitat amb els personatges. Volia veure el món a través de la seva mirada. També volia fer un film plenament americà, no llançar una mirada europea sobre Amèrica.»

Harrelson confirma el compromís de McDonagh amb els seus personatges: «Malgrat la visceralitat i violència de la història, cap personatge queda simplificat». Quant a la barreja de comèdia i de tragèdia que conté, el realitzador apunta que «bo i que la pel·lícula té tocs d’humor, durant el rodatge teníem molt clar que el to havia de venir marcat pel record de l’assassinat de la filla de Mildred, que és el punt de partida i el motor anímic de tota la resta».

Three billboards outside ebbing, Missouri
(Tres anuncios en las afueras) Estats Units, 2017
director: Martin McDonagh
amb: Frances McDormand, Woody Harrelson i Sam Rockwell

 
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400