Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Concurs Instagram "L'AIGUA QUE ENS MOU"

#acaworldwaterday2017
del 2 al 28 de febrer
Organitzadors: Generalitat de Catalunya
Agència Catalana de l'Aigua
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), per celebrar l’edició 2017 del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març), vol portar a terme un espai de participació activa per a la sensibilització en la gestió sostenible del cicle de l’aigua mitjançant la xarxa social Instagram. L’objectiu del concurs és fomentar la reflexió sobre la importància de l’aigua i activar a la ciutadania per tenir-ne cura i preservar el bon estat i la qualitat dels rius i altres ecosistemes hídrics de Catalunya. Per això es convoca un concurs que consisteix en publicar imatges al voltant del lema:
“L’aigua que ens mou” amb l’etiqueta #acaworldwaterday2017

Enguany s’hi podran presentar, també, dibuixos fets per nenes i nens de Primària que es publiquin a través dels comptes d’Instagram de les escoles que hi vulguin participar.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i el Departament d’Ensenyament; el patrocini d’Aigües de Barcelona; i la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Facultat de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, així com també del meteoròleg i periodista, Tomás Molina, i la il·lustradora Roser Capdevila.
www.gencat.cat/aca/diamundialdelaigua
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400