Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10a Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet

Data: 13 d'abril de 2019
Hora: 20.30
Data inici inscripció: 18/02/2019
Data fi inscripció: 10/04/2019
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Servei d'Esports i Joventut
Lloc: Plaça d'Europa
Les inscripcions es poden fer a través del web www.cursanocturnalh.cat fins al 10 d’abril, i, presencialment, al Poliesportiu Municipal de Bellvitge i a la botiga Decathlon del Centre Comercial Granvia 2, fins el 7 d’abril. Els preus de les inscripcions van dels 11 als 16 euros, i inclouen un euro d’aportació a la causa solidària, que aquest any estarà destinada al projecte de l’Hospital de Sant Joan de Déu per construir el SJD Pediatric Cancer Center.

La Nocturna de L’Hospitalet consta de dues proves, una de 10 quilòmetres i l’altra de 5 quilòmetres, que transcorren per un circuit urbà accessible per a tothom, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb la plaça d’Europa com a punt de sortida i arribada. Com l’any passat, el recorregut de la prova més llarga passarà per la trama urbana de la ciutat, pels barris de Santa Eulàlia i del Centre. L’edat mínima per participar-hi és de 14 anys en la prova de 5 quilòmetres i de 16 anys en la prova de 10 quilòmetres. 

La prova l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet i compta amb el patrocini del diari Sport, el Centre Comercial Granvia 2, Aigües de Barcelona, Aedas i Jeep Turiauto. També hi col•laboren la Diputació de Barcelona,  Decathlon, Centre de Fisioteràpia Toni Bové i Voluntaris L’H.
 
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400