Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Un día cualquiera, del fotoperiodista Manu Brabo

del 15 de febrer al 25 de març
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Mercat de La Florida(Mercat de La Florida)
C. Sevilla 2  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
National Geographic presenta a L’Hospitalet l’exposició Un día cualquiera, del fotoperiodista Manu Brabo, Premi Pulitzer 2013. És la primera exposició individual i presenta un recorregut fotogràfic pels conflictes que han marcat l'inici del segle XXI a Orient Mitjà. La mirada de Brabo ens ofereix una perspectiva personal i única sobre la immensa tragèdia quotidiana que se succeeix en aquests territoris i convida a l'espectador a reflexionar.

Líba, Egipte, Síria, Irak són alguns dels països on Manu Brabo ha posat el focus de la seva càmera fotogràfica i, amb aquesta exposició, busca que l’espectador tingui prou informació per comprendre les tragèdies que assolen avui en dia l’Orient Mitjà.

Brabo ha seleccionat treballs que ha realitzat des de l'any 2011, fent un exercici de retrospectiva a través del qual ha constatat que la guerra és un succés total en si mateix. Un día cualquiera és un passeig gràfic per la trista realitat en la que la vida s’ha transformat per a un gran nombre d’habitants del planeta i alhora és una reflexió sobre el temps complex en el que vivim.

Instal·lada a la Sala polivant del Mercat de la Florida

Inauguració: dijous, 15 de febrer, a les 19.30 hores
Horari: de dimarts a dissabte, d'11 a 14 i de 17 a 20 hores
              diumenges i festius, d'11 a 14 hores
              dilluns, tancat
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400