Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Xerrada: Mentoring amb una mirada de gènere, l’experiència danesa 

A càrrec de Beatriz Hernández de Fuhr, experta internacional i coordinadora del programa  Mentoring a KVINFO a Dinamarca. KVINFO (Institut de la dona de Dinamarca) 

Veure imatge de Mentoring  (nova finestra)
Data: 24 d'octubre de 2017
Hora: 18.30 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Atenció i Informació a la Dona
El mentoring es un procés pel qual una persona amb experiència ajuda una altra a assolir les seves fites  mitjançant el suport i orientació. Aquest suport es fonamenta en els seus propis coneixements i experiències.  El mentoring és una oportunitat d'aprenentatge, una plataforma ideal per l’intercanvi de coneixements i una factoria d'idees. Essencial en la relació és sobretot, la confidencialitat, la paciència i el respecte.

Fortament desenvolupat al centre i nord d'Europa, destaquen experiències de mentoring amb i per dones en països de trajectòria democràtica en la consecució  d'objectius d’igualtat d’accés i participació als espais de decisió públics i privats, d'igualtat efectiva així com eliminació de tot tipus de violència vers les dones.

Als països del sud d’Europa, és menor la penetració del mentoring amb dones, havent-s'hi circumscrit principalment a casos de mentoring empresarial. Pel que fa a Espanya, són residuals els casos de mentoring amb dones, a excepció de Catalunya i el País Basc, on destaquen experiències puntuals.

Beatriz Hernández de Fuhr, té més de deu anys d'experiència en l'implementació de projectes mentoring en molts països del món.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400