Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Exposició fotogràfica Caminito, de Sandra García Piñero.

Fotografies del Camino de Santiago
del 18 de juliol al 20 de setembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa(Centre Cultural Collblanc-La Torrassa)
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa es pot visitar l’exposició de fotografies Caminito: un viatge fotogràfic a través del paisatge del nord d’Espanya

L’autora va fer 790 kilòmetres travessant Espanya a peu durant 33 dies consecutius. El resultat visual de fer el “Camino de Santiago francés” es plasma en aquesta exposició que tracta sobre la llibertat i l’autosuperació.

Un recorregut  pels diferents paisatges que creuen Espanya des de Navarra fins Galiza fet per una peregrina. Veiem a través dels seus ulls els llocs més silenciosos i harmoniosos observats durant intenses jornades fent el camí i plasmats en diferents imatges evocadores: des de infinits camps de blat, gira-sols, genuïns ramats, cels amb les seves matinades i capvespres, també boscos, rius, llacs...

“Darte cuenta que con tus piernas puedes ver tanto y tan distinto, es un milagro que vale la pena plasmar de algún modo. Ya no solo para acordarte sino para fijarte más, pararte a observar mejor los detalles”.

Sandra García Piñero és Graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF i Máster en Documental de Creació UPF-BSM. Viu a Barcelona i treballa com cap de producció de cine, fotògrafa i realitzadora de vídeo. La seva passió és la fotografia i “Caminito” el seu projecte artístic més personal fins a data d’avui.

La inauguració serà dimecres 18 de juliol de 2018, a partir de les 18.30 h.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400