Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Exposició “El buen vivir” Gaudir millora la salut.

realitzada per la Taula de Salut Comunitària de Collblanc-la Torrassa i el Projecte ICI
de l'1 al 31 de març
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)
La sala d’exposicions del Centre Cultural Collblanc – la Torrassa acull l’exposició “El buen vivir”- Gaudir millora la salut, que ha impulsat la Taula de Salut Comunitària de Collblanc la Torrassa i el projecte ICI.

Habitualment, es pensa que les circumstàncies que determinen la salut de les persones són les que vénen donades per la genètica. Des d’aquesta perspectiva, la conservació d’un bon estat de salut dependria, en bona part, de les possibilitats d’accedir a un sistema sanitari avançat.

Existeixen, però, altres factors que influeixen en major mesura en la salut de les persones. Aquests depenen de les persones i el seu entorn. Així, factors com ara l’estil de vida, les xarxes de relacions, les condicions laborals i de l’habitatge, la cura durant els primers anys de vida, les possibilitats d’accedir a l’educació i a la cultura, l’estat del medi ambient i l’accés a espais verds o al transport públic són determinants per a una bona salut física, mental i social.

L’exposició “El buen vivir” neix en el marc del treball de la Taula de Salut Comunitària, espai de trobada de recursos professionals i entitats ciutadanes units amb la voluntat de contribuir a la millora de la salut i el benestar dels veïns i veïnes dels barris de Collblanc-la Torrassa.

Amb l’exposició “El buen vivir” es vol donar a conèixer quins aspectes influeixen en la nostra salut i què podem fer individual i comunitàriament per millorar-la!
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400