Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

A la recerca dels mannakis

del 12 al 22 de novembre
Lloc: TPK Art i Pensament Contemporani
Av. de Josep Tarradellas 44
TPK participa en el Festival Loop amb l’exposició A la recerca dels mannakis amb obres dels artistes Brigitte Aschwanden (Suïssa), Patricija Gilyte (Lituània), Rodolfo Green (Mèxic) i Arvydas Zalpys (Lituània), quatre artistes amb trajectòries personals que conflueixen en el llenguatge audiovisual com a eina de creació.

Brigitte Aschwanden presenta un vídeo amb el soroll i el silenci com a protagonistes, que adquireixen una total autonomia discursiva que estructura la imatge a partir del sol.

Patricia Gilyte proposa una metàfora visual sobre el viatge i el paper que ocupa la persona com a observador i com ésser observat, on el riu propicia l'espai i l'escenografia adequada.

Rodolfo Green fa servir la seva experiència vital com a immigrant i la seva relació amb la cultura d'acollida per parlar d'estereotips culturals a partir dels quals construeix relacions personals. 

Arvydas Zapys utilitza la seva experiència pictòrica per presentar un relat sobre paisatge i temps utilitzant l’anàlisi del llenguatge i la deconstrucció com a eines conceptuals.

Inauguració: Dilluns, 12 de novembre, a les 19 hores
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400