Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Setmana de Cant Coral de L'Hospitalet

34a Edició
del 19 al 28 de maig
Lloc: 
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)

Les corals Heura, Elisard Sala i Xalesta ens porten una nova edició de la Setmana de Cant Coral. Grups de primer ordre actuaran a l’Auditori Barradas per posar de manifest l’activitat coral existent a Catalunya. La trobada arriba a la 34a edició i demostra la feina feta per les tres corals hospitalenques pel que fa al foment d’una vida musical participativa.

Al llarg d’aquests anys s’ha demostrat que la Setmana de Cant Coral és una cita obligada per a les principals corals de Catalunya. Donem la benvinguda als grups participants i agraïm als organitzadors l’oportunitat de gaudir dels programes de les corals més prestigioses.

Divendres, 19 de maig / 21:00 h
CORAL RENAIXENÇA

Direcció: Laia Santanach i Vallvé

Fundada l’estiu del 1975 a Sant Boi de Llobregat. Al llarg d’aquests anys ha actuat per tot  Catalunya, l'estat espanyol i països d’Europa i Amèrica, en auditoris de prestigi. Disposa d’un repertori musical ampli i variat: renaixement, barroc, classicisme, romanticisme, populars catalanes i d’arreu del món, espirituals negres, música de Broadway, jazz, etc.

Dissabte, 20 de maig / 19:00 h
COR DE CAMBRA DE PALAUTORDERA

Direcció: Joan Valero

Conjunt amateur composat per un grup de persones procedents de diverses localitats del Baix Montseny, unides per la passió pel cant coral. Aquest cor de cambra, fundat l'any 2012, es caracteritza per cercar un repertori molt variat (des del cant gregorià fins al jazz o el bolero) que permeti connectar directament amb la sensibilitat del públic. Ha ofert nombroses actuacions per diversos indrets de Catalunya.

Diumenge, 21 de maig / 19:00 h
CORD’HOMES

Direcció: Alfred Cañamero

Inicia el seu camí l’any 2004 per compartir amb el cant l’afició a la música coral. Durant aquests anys ha anat descobrint un ampli repertori que va des del període medieval fins a la música més contemporània. De la música religiosa fins la més tradicional i popular. De les obres internacionals fins a les obres d’autors de la nostra terra. Un treball de creixent complexitat que ha fet madurar la sensibilitat i la tècnica del cor.

Divendres, 26 de maig / 21:00 h
COR ZÓNGORA

Direcció: Montserrat Meneses

De l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, fundat el 1996 per la seva actual directora. Format per una trentena de noies, la majoria estudiants de l’escola, ofereixen una interpretació rigorosa de tota mena de repertoris.
Amb Jordi Soler al piano i la ballarina Núria Salas, presenten Cançons i Danses de Frederic Mompou. Quinze obres d’aquest compositor català contemporani, basades en músiques populars del nostre país.

Dissabte, 27 de maig / 19:00 h
MUSICALS’ CHOIR

Direcció: Cristina Colomer

Cor de joves de l’Escola de Músics i JPC de Ciutat Vella (Barcelona). Es va crear el febrer del 2014. El repertori del cor està centrat exclusivament en temes de musicals en idioma original. Els cantaires representen tota la diversitat cultural del barri del Raval, i això fa que, a més a més d‘aprendre música, es fomentin valors com la diversitat, el compromís i el respecte. Musicals' Choir gaudeix de la bona música i en fa gaudir!

Diumenge, 28 de maig / 19:00 h
JARKS GRUP VOCAL

Direcció: Jordi Taixés

Grup vocal masculí, enèrgic i versàtil. Finalista del programa Oh Happy Day de TV3, van presentar a la sala Razzmatazz de Barcelona el seu primer disc, anomenat 4x4, integrat per un total de tretze temes: nou propis i quatre versions. Els Jarks es caracteritzen per oferir qualitat musical i espectacle en tots els seus concerts. Actualment de gira per Catalunya, estan molt il·lusionats en participar en la Setmana de Cant Coral a L’Hospitalet.


Entrada a taquilla inversa:
aportació voluntària a la sortida
(seients no numerats)


Tota la informació i més a http://scclh.eu.pn/

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400