Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Tallers de Teatre a L'Hospitalet

amb l'actor Santi Monreal
del 3 d'abril al 30 de juny
Lloc: 
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)
El tallers de Teatre a LH tenen la intenció de crear un grup estable d’actors i actrius amateurs, dirigits per Santi Monreal, que després d’una etapa de treball en conjunt, passin a assajar i a representar un muntatge teatral.
En una primera etapa, el taller pretén treballar diferents eines teatrals que posteriorment es posaran a la pràctica en els assajos de la producció teatral.
Així doncs el taller està pensat perquè d’abril a juny del 2017 es porti a terme aquesta primera fase del treball i amb el curs vinent iniciïn els assajos de l’obra.
El muntatge s’estrenarà i s’exhibirà en diferents teatres i espais culturals de la ciutat, com ara centres culturals, aules de cultural, biblioteques i altres espais que  permetin mostrar el treball realitzat.

Preu del taller: 30€ mensuals

Santi Monreal: Com actor s’ha format a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’Escuela de Teatro La Casona en les àrees d’interpretació, veu, màscara neutra, comèdia del art i teatre gestual. S’ha format també en pedagogia i coaching.
Ha  fet cursos de formació amb Phillip Gaulier, Fernando Piernas, Cesc Gay, Coral•lina Colom, Salvador Oliva, Peter Claught, Javier Daulte, Carlota Subirós i Pawel Rowba.
És fundador de les companyies Dei Furbi, Viuda de Iguana e Hijos i Pàrking Shakespeare. Al cine ha participat a Diario de una ninfomana i Myway. En televisió ha intervingut a les sèries El secreto de Puente Viejo, La Riera, La Señora i El cor de la ciutat.
Com a director ha escrit i dirigit diversos espectacles on destaquen M’agraden les fruites tropicals i Quatre dones i el sol, aquest últim amb el grup de teatre Margarida Xirgu de L’Hospitalet de Llobregat.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400