Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Tallers de Teatre a L'Hospitalet

amb l'actor Santi Monreal
del 3 d'abril al 30 de juny
Lloc: 
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)
El tallers de Teatre a LH tenen la intenció de crear un grup estable d’actors i actrius amateurs, dirigits per Santi Monreal, que després d’una etapa de treball en conjunt, passin a assajar i a representar un muntatge teatral.
En una primera etapa, el taller pretén treballar diferents eines teatrals que posteriorment es posaran a la pràctica en els assajos de la producció teatral.
Així doncs el taller està pensat perquè d’abril a juny del 2017 es porti a terme aquesta primera fase del treball i amb el curs vinent iniciïn els assajos de l’obra.
El muntatge s’estrenarà i s’exhibirà en diferents teatres i espais culturals de la ciutat, com ara centres culturals, aules de cultural, biblioteques i altres espais que  permetin mostrar el treball realitzat.

Preu del taller: 30€ mensuals

Santi Monreal: Com actor s’ha format a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’Escuela de Teatro La Casona en les àrees d’interpretació, veu, màscara neutra, comèdia del art i teatre gestual. S’ha format també en pedagogia i coaching.
Ha  fet cursos de formació amb Phillip Gaulier, Fernando Piernas, Cesc Gay, Coral•lina Colom, Salvador Oliva, Peter Claught, Javier Daulte, Carlota Subirós i Pawel Rowba.
És fundador de les companyies Dei Furbi, Viuda de Iguana e Hijos i Pàrking Shakespeare. Al cine ha participat a Diario de una ninfomana i Myway. En televisió ha intervingut a les sèries El secreto de Puente Viejo, La Riera, La Señora i El cor de la ciutat.
Com a director ha escrit i dirigit diversos espectacles on destaquen M’agraden les fruites tropicals i Quatre dones i el sol, aquest últim amb el grup de teatre Margarida Xirgu de L’Hospitalet de Llobregat.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400