Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Taller de restauració i customització de mobles

del 9 d'abril al 14 de maig
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 34,8 €
Organitzadors: 
Centre Cultural Sant Josep
Lloc: Centre Cultural Sant Josep(Centre Cultural Sant Josep)
AV Isabel la Catòlica 0032  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Ets una persona amant de la decoració, de les manualitats o del bricolatge? Vols recuperar un moble vell de la família, comprat o, fins i tot, rescatat?
En aquest curs, entraràs en contacte amb el món de la restauració/customització de manera eminentment pràctica, però també donarem petites càpsules teòriques sobre els principis de restauració i el seu procés, pas a pas perquè et sentis còmode. El primer dia rebràs un dossier amb els continguts bàsics del curs, i farem una presentació molt útil a les eines, materials, productes que usarem més habitualment.

La restauració tradicionalment, s’ocupa de recuperar l'aspecte i estat original d’un moble respectant en tot moment la seva essència i el pas del temps. La customització creativa s’ocupa d’actualitzar i transformar un moble vell per tal d’aconseguir una peça plena de personalitat que farà la nostra casa única. Tot i que pel seu aspecte final puguin semblar opcions antagòniques, totes dues intervencions s'ocupen de garantir la conservació de la peça i allargar-ne la seva vida útil .

Per intervenir en un moble no cal tinguis una gran habilitat manual ni cap talent ocult, només requereix sentit comú, respectar uns criteris bàsics i seguir l'ordre del procés pas a pas.
En aquests tallers, cada participant portarà una peça de mobiliari en la que treballarà durant el curs.
Donat que cada peça és única, es farà un itinerari propi per a cada participant. Algunes  vegades es compartirà etapa amb altres companys i d’altres no, pel que es treballarà de manera individual al mateix temps que s’estarà atent a la feina dels companys.

El material necessari anirà a càrrec de cada participant.

Dies: els dilluns, 9, 16, 23 i 30 d’abril i 7 i 14 de maig.
Horari: de 19 a 21 h
Preu: euros 34,8  euros
Durada: 12 hores
Professora: Mercè Benavent


Inscripcions al Centre Cultural Sant Josep

PLACES COMPLETES. Inscripcions a la llista d'espera.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400