Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Presentació de llibre: Aprendiz de sinverguenza, de Gündo

De la trilogia La penitencia de los ángeles
Veure imatge de Presentació de llibre: Aprendiz de sinverguenza, de Gündo (nova finestra)
19 de desembre
Hora: Dissabte, a les 12 h
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Biblioteca Central Tecla Sala(Biblioteca Central Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Tomy, un singular emigrant d'origen colombià, quarentó d'aspecte jovial i extravertit, viu a la recerca pertinaç d'aconseguir el coneixement i les tècniques necessàries per arribar a ser un Don Joan i amb això entrar al seu anhelat món de lligar i sexe.

En el seu camí, ha d'enfrontar anecdòtiques i denigrants adversitats que li faran qüestionar les bases de la seva assentada condició sexual.

En arribar a Barcelona, s'ensopega amb Alfredo, un home de cinquanta anys de caràcter afable amb un toc graciós d'elegància i fluida verborrea, qui darrere de la careta d'excèntric pintor, es veu capaç de conquerir a qualsevol dona que desitgi.

Alfredo, que en la seva joventut es va guanyar la vida com gigoló, oferint serveis sexuals a dones que el superaven en dues dècades la seva edat, ara veient derruïdes les seves esperances d'arribar a ser un reconegut pintor al subtil món de les arts, es qüestiona el fet de carregar durant tants anys les mentides que tant plaer i luxúria li han regalat i que només ara, a l'enfrontar-se a la vellesa, ha arribat a qüestionar-se la falsedat de la seva existència.

A càrrec de Rubén Pizarro.

Actuació del guitarrista Francesc Xavier Parramón.

Al final de la vetllada, s'oferirà una copa de cava.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400