Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Càpsules Saura

En el marc de l'exposició Carlos Saura, fotògraf. Una vida després de la cambra
del 25 de novembre de 2020 al 10 de gener de 2021
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Càpsula #1 - Introducció a l'exposició
Carlos Saura és reconegut per la seva àmplia trajectòria cinematogràfica, encara que va iniciar la seva carrera artística amb la fotografia. Aquesta càpsula ens introdueix a l'obra fotogràfica del cineasta a partir de les principals imatges dels àmbits temàtics de l'exposició.

> Mira la càpsula #1 a Instagram TV.

Càpsula #2 - Autoretrat i mirall
En aquest episodi explorem la temàtica de l'autoretrat i el mirall en companyia dels artistes Diego Velázquez, La Ribot, Vivian Maier, Francesca Woodman, Renée Magritte i Groucho Marx.

> Escolta la càpsula #2 en Spotify, Google Podcasts, Anchor, Breaker y Radio Public.

Càpsula #3 - Espanya, anys 50
Aquesta càpsula proposa una mirada en les fotografies dels anys cinquanta que apareixen a l'exposició així com al llibre Espanya anys 50 (2016), una compilació dels diferents projectes fotogràfics que marquen l'inici de la trajectòria fotogràfica de l'artista.

Càpsula #4 - L'educació com a acte creatiu
L'última càpsula fa com a punt de partida la fotografia "Nenes a l'escola", feta per Carlos Saura l'any 1955 a la província de Sanàbria. A partir d'aquesta imatge revisem algunes experiències pedagògiques del segle XX que exploren la relació entre l'art i l'educació: les Missions Pedagògiques, l'escola Bauhaus, l'escola The Blackmountain College, l'artista Joseph Beuys, la instal·lació The Womanhouse i el projecte El museu es una escola de Luis Camnitzer.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400