Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Concert Bestiar Netlabel 

Vine a gaudir dels concerts de DECURS I UDOL
Veure imatge de Concert Bestiar Netlabel  (nova finestra)
Data: 14 de juliol de 2018
Hora: 20 h
Organitzadors: 
Unitat de Joventut
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Tarda de concert al terrat del Centre Cultural la Bòbila amb dues potents bandes, Decurs, una de les bandes més originals sorgides de l'escena barcelonina, i Udol, un duet que practica un rock contundent.

Decurs
Fa un quart de segle encara no existien i ja hi havia bandes a Washington tractant d’imitar-los. Però ells van per davant, i des de fa dotze anys transiten pels escenaris més combatius musicalment parlant, dinamitzant l’escena i retorçant la seva música segons els vingui en gana com a escultors bojos aconseguint la seva obra mestra. Decurs és una de les millors i més originals bandes que mai hagi sorgit de l’escena barcelonina i als seus directes encara van molt més enllà... són tota una experiència. Imprescindibles!

Udol
Duet de Caldes de Montbui que des de fa 5 anys s’han fet un nom dins els seguidors del rock contundent. La seva combinació de doom, sludge i stoner cantat en català i construït només amb guitarra i bateria els fa una banda única i molt especial, capaços d’aixecar murs sònics tant hipnòtics com captivadors. Desitjareu que mai no s’acabi...
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400