Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Fer-se lloc en el desert

del 29 de novembre de 2018 al 10 de febrer de 2019
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Fundació Arranz-Bravo(Fundació Arranz-Bravo)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Fer-se lloc en el desert és una mostra conjunta de dos artistes emergents, Raúl Páez i Toni Molins, que desenvolupen una pràctica artística irreverent des de contextos física i simbòlicament perifèrics. Les obres s’articulen com a parts d’un tot que envaeix l’espai de la Fundació creant una unitat indivisible a partir de la pintura, l’escultura i la instal•lació.

Raúl Páez construeix assemblatges a partir de material trobat i impersonal que remeten a l’espectador als descampats, mentre que les pintures de fons neutre de Molins es fan presents com a miratges o aparicions espectrals.

Biel Llinàs, comissari de l’exposició, explica que els treballs dels dos artistes dialoguen en una constant tensió entre allò que és real i fictici, entre l’hostilitat del camí i l’èpica de superar la travessia.  El visitant haurà de fer el seu propi recorregut per trobar l’oasi enmig del desert. Per trobar-lo disposarà d’un kit d’explorador: un mapa del desert de la fundació i unes enganxines amb els noms de cada peça com si fos un full de ruta.

Toni Molins (Sant Feliu de Llobregat, 1995) treballa al seu estudi de Sant Feliu de Llobregat i entre les seves fites més recents hi trobem Miracles de dubtosa autenticitat (2018) al Claustre de Santa Anna del Raval, Pensar-se com un anemòmetre (2018) a l’Espai Angram de Barcelona i la Bacanal al Palau Falguera (2017), a Sant Feliu.

Raul Páez (L’Hospitalet de Llobregat, 1995) es forma acadèmicament a l’Escola Massana i actualment treballa a l’Espai Garatge, a L’Hospitalet. Entre les seves exposicions hi trobem Enemy (2018), a la galeria Còrdova, Es solo el principio (2017) al Centre Cultural Sant Josep, de L’Hospitalet o la participació en Arranz-Bravo 75/75 (2017) a la fundació.

Biel Llinàs (Felanitx, 1994) és artista visual i gestor cultural. La seva obra s’ha pogut veure, entre altres llocs, al V Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty (2018) a Centre d’Art Tecla Sala, a Ciutat Subterrània 04 (2017) al CCCB i a En Paral•lel (2016), mostra individual a Ca’n Timoner, a Mallorca. S’inicia com a curador el 2017 a través del seminari de pràctiques curatorials.

Inauguració: 29 de novembre, a les 19.30 hores
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400