Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Cuarentena Film Festival

Torre Barrina se suma al Cuarentena Film Festival, per mitjà del Cinephone
del 30 de març al 30 de juny
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CUARENTENA FILM FESTIVAL

Torre Barrina se suma al Cuarentena Film Festival, per mitjà del Cinephone. Una aliança entre els dos festivals per promoure la creació audiovisual en dies de confinament #JoEmQuedoACasa

Torre Barrina aposta per la creativitat cinematogràfica com una eina més per superar els dies de confinament i promou l'aliança entre els festivals Cinephone i Cuarentena Film Festival.

Des de fa tres anys Torre Barrina i Cinephone -festival internacional de curtmetratges rodats exclusivament amb smartphone- treballen conjuntament en la promoció del llenguatge audiovisual amb alumnes de primer curs d’ESO de l’institut Margarida Xirgu i l’escola-institut Pere Lliscart de L’Hospitalet, per mitjà dels programes Tàndem.

Així, Cinephone -en col·laboració amb Torre Barrina-se suma al Cuarentena Film Festival amb el Premi al Millor Guió, dotat amb diferents gadgets per a la creació audiovisual. D’altra banda, el Festival Cinephone ha creat el Premi Internacional #StayAtHome Cinephone Short Film per al millor curt rodat dintre de quatre parets, que es lliurarà el pròxim 26 de setembre a l’Auditori Barradas en el marc de la 9a edició del festival. Aquesta serà la tercera edició del festival que acull L’Hospitalet. Els treballs, que han de ser realitzats amb smartphone, es poden lliurar fins al 30 de juny.

El Cuarentena Film Festival és una iniciativa de Bedmar Films nascuda per donar suport a la campanya #JoEmQuedoACasa i, alhora, mostrar la creativitat audiovisual de la ciutadania amb curts rodats a casa. El termini de presentació d’aquests treballs és l’1 d’abril.

Torre Barrina, Experiències d’Innovació Social, és, a més d’un centre municipal de creació multimèdia, l'equipament municipal que actua de plataforma d'experimentació, aprenentatge i desenvolupament de projectes d'innovació social.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400