Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

LXIII Aplec Sardanista Ciutat de l'Hospitalet.: Arran de terra

Data: 21 d'octubre de 2017
Hora: 18:00 hores
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 5 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Que la música i el vi desperten els sentits, no ho discuteix ningú. Sembla, però, que cadascun ho fa a la seva manera: potser és millor dir que ens activen l’ànima de forma complementària. La Cobla Maricel de Sitges us ofereix un programa musical inspirat en l’entorn del vi, des dels seus aromes i els seus colors fins l’amor per la terra que l’ha vist créixer.

El concert és guiat per una narració que ens convida a seguir l’esperit del vi en tots els seus moments i, alhora, ens situa en la música que s’interpreta. Un tast de vi és indefugible, així que cal parar bé l’oïda, el paladar i, sobretot, deixar-se portar al món de les emocions.

A ningú no se li escapa que la funció de la música és impactar- nos, remoure’ns per dintre, fer-nos moure alguna cosa que —potser— ni tan sols sabíem que teníem amagada allà, al més remot de l’ànima. I això és també el que pretén el programa Arran de terra: encara que us explicarem el què, el com i el qui de les obres que interpretarem, cada persona del públic les viurà a la seva manera, com ha de ser, connectant el cap i el cor amb la música, amb els records, amb les vivències personals, amb les seves pròpies emocions.

A més, per a viure una experiència global, hi afegirem el vi: el seu poder de seducció, el seu paper com a inspirador d’artistes, la seva capacitat de transportar- nos a moments viscuts... El vi i la música: inseparables agitadors d’emocions.

Programa

Llicorella (Juli Garreta)
La vinya de l’Avi  (Ricard Viladesau)
L’aplec del Vinyet (Antoni Català)
Impressions camperoles (Joaquim Serra) 
Entre ceps i oliveres (Josep Cassú)
Camins (Jesús Ventura)
La fil·loxera (Ricard Viladesau)
Lleugerament borratxo (Joan Josep Blay)

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400