Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Exposició de pintura del Col•lectiu Aprestadora

del 28 de maig al 22 de juny
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Aquesta mostra està composta pels tres pintors del col•lectiu artístic d’Aprestadora, un centre de trobada a l'Hospitalet de Llobregat creat per unir i compartir coneixements entre les diferents disciplines del món de l'art com la pintura, l'escultura, el disseny i la música entre d’altres. L'espai Aprestadora té dos anys de vida i és un lloc per a la creació, la fusió i la difusió artística i neix de la necessitat dels seus membres de poder oferir una alternativa diferent de les iniciatives artístiques ja existents, apostant per potenciar el talent menys reconegut o emergent i per la varietat i l'originalitat. En aquest sentit estem oberts a tot tipus de propostes i iniciatives i ens apassiona el risc i la pulsió creadora que sorgeix de la manera més pura i natural.

En aquesta ocasió ens acompanyen les creacions d'Alejandro Acosta, Joshua Perkin i Mirix, tres artistes molt diferents però que comparteixen un mateix espai on crear i desenvolupar les seves idees i el seu art.

Joshua Perkin (Regne Unit). La seva pintura està farcida de referents de països àrabs que visita arran de la seva altra gran passió: el skateboard. En les seves obres utilitza colors terra, plans i apagats i el seu estil té influències de l'art naïf.

Alejandro Acosta (Benicarló). És un pintor expressionista i avantguardista. Alguns dels seus trets més representatius són el seu ús dels colors vius i les pinzellades gruixudes.

Mireia Moya (Barcelona). Les seves obres es defineixen pel contrast, pel ball de tensions entre l'al•lusió constant a un imaginari infantil i un significat més fort i sovint fosc.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400