Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Curs de jazz manouche a l'EMMCA

del 19 de setembre de 2016 al 23 de juliol de 2018
Tipus d'entrada: Pagament
Apunta't a jazz manouche a l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet.

El grup de guitarres manouche neix a Europa  al mateixa època -els anys 30- i també tenint el swing com a eix vertebrador. Django Reinhardt és considerat el fundador de l'estil i, juntament amb el violinista Stéphane Grapelly, formen part del grup més famós, el Quintett du Hot Club de France. La formació clàssica del jazz manouche (que en la seva accepció anglesa és conegut com gipsy swing) està format per guitarra, violí i contrabaix.

Tenim tots els nivells! Bàsic, aprofundiment i combos de jazz manouche per un nivell més avançat!

Nivell bàsic: Programa adreçat a nens i nenes i adolescents, des dels 8 anys amb una confecció dels grups adequada a la seva edat. Programa sense requeriments previs. Aprenentatge instrumental per a permetre la pràctica musical en grup. Amb l'objectiu de fomentar i facilitar la pràctica grupal esmentada, l'oferta s'articula a partir de conjunts instrumentals amb platilles estandarixades que permetin l'accès a repertoris originals, integrats per estudiants d'edats semblants.
L'oferta per als infants de 8 a 12 anys s'articula en dues sessions setmanals: una dedicada a l'aprenentatge instrumental en grups d'instruments iguals i una altra a l'aprenentatge de la pràctica de conjunt en el conjunt instrumental del seu àmbit.

Nivell Aprofundiment: Programa amb requeriments previs: Haver superat els continguts de l'Educació musical bàsica a criteri del professorat. Aquest programa d'ensenyament és la continuïtat de l'educació musical bàsica, i afegeix una formació musical complementaria a la formació instrumental i de conjunt. Aquesta formació musical complementària inclou els continguts necessaris per a comprendre el llenguatge musical propi de cadascun dels conjunts en els quals es desenvolupa la pràctica instrumental.


Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400