Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

¡Despierta para vivir!

Conferència motivacional a càrrec d'Alexandra Panayotou
Veure imatge de ¡Despierta para vivir! (nova finestra)
Data: 19 d'octubre de 2018
Hora: 19 h
Preu: 10 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Descobreix com transformar i millorar la teva vida!

Llançament del Projecte Despierta Right Now , de la mà de Alexandra Panayotou , mentora executiva i personal, conferenciant internacional, i atleta d'ultrafondo.

Alex explicarà la seva trajectòria personal i realitzarà una xerrada emocional amb la qual provocarà un estat profund de reflexió i de motivació. Es transmetran valors, coneixements i experiències que generaran un despertar. Ensenyarà com qualsevol persona pot superar les seves expectatives, transformar la seva vida, i aconseguir la felicitat i els seus sons.

Compartirà experiències vitals d'aquest any, havent superat amb alegria i força tota una sèrie d'obstacles enormes, fins i tot un càncer de mama. Ens ensenyarà el per què hem de prendre la decisió de despertar-nos ja, i no esperar fins que ens caigui tot per sobre.

No podem triar tot el que ens passa en la vida, però si podem decidir la manera d'afrontar-ho.

Aquest esdeveniment recaptarà fons per a la investigació del càncer de mama, sent beneficiària la Fundació Geicam, grup acadèmic líder en investigació clínica, epidemiològica i traslacional en càncer de mama a Espanya, amb un reconegut prestigi a nivell internacional.

Més informació: Despierta Right Now
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400