Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Pel·lícula: Alanis de Anahí Berneri

Data: 19 de març de 2019
Duració aprox.:1 hora 22 minuts
DiaHoraPreu
19/03/201917:005,1 €
19/03/201919:155,1 €
19/03/201921:305,1 €

Organitzadors: Espai VO
www.espaivo.blogspot.com
Lloc: Cinema Filmax Gran Via(Cinema Filmax Gran Via)
AV Granvia de l'Hospitalet 75  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
VO en castellà

Alanis és una treballadora sexual, té un fill i comparteix pis amb Gisela en el centre de Buenos Aires. Totes dues tenen cura del nadó i reben els seus clients en I'apartament. Tot canvia quan dos inspectors municipals es presenten en el seu domicili i detenen Gisela acusada de prostitució. Expulsada del seu pis, Alanis es trasllada temporalment a casa de la seva tia. Té cura del seu fill i ofereix al carrer allò que sap fer. Sempre en constant moviment, Alanis haurà de lluitar per trobar el seu lloc en el món.

«La cineasta adopta una rigorosa actitud de documentalista per penetrar en el dia a dia d'una dona que mostra els mateixos sentiments i instints maternals que qualsevol altra i fa la seva feina només com a mitjà de supervivència. No hi ha judicis morals, ni tan sols subratllats dramàtics que demonitzin o idealitzin els personatges; l'activitat i l'actitud de cadascú parlen per si mateixos.
Tampoc no hi ha signes de culpabilitat en la protagonista que es passeja per la pantalla amb la màxima naturalitat en aquelles transaccions sexuals que atén amb tanta professionalitat com distanciament.»
«Allò que veiem, en la seqüència de l'intercanvi sexual, és la historia d'una dona resistent enmig de la selva d'una societat hipòcrita que no disposa d'estructures solides per a enfrontar-se al problema del mercat del sexe sense prejudicis morals.»

Cinemanía i El Mundo

Alanis (Argentina, 2017)
director: Anahí Berneri
amb: Sofia Gala Castiglione, Dante delIa Paolera, Dana Basso i Silvin Sabater
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400