Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Prova agenda educació

De Magda Meseguer i Susi Anechina
del 9 de novembre al 7 de desembre
Hora: 19
Duració aprox.:0 hores 0 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Preu: Gratuït
QUI SOC JO?

Una pregunta fàcil, curta i directa, però de resposta difícil, llarga i complexa.

Aquí arrenca el nostre neguit sota el títol “Busco-me”, un buscar-nos a nosaltres mateixes fent-nos preguntes, i en les respostes és on constatem que nosaltres no som nosaltres, som ells, elles, som tots, som la nostra història, els nostres avantpassats, les nostres vivències en forma de persones que ens acompanyen des que naixem, al llarg de la nostra vida: la mare i els amics, però també el barri, la ciutat, el país.

En definitiva, és la recerca de la nostra identitat, entenent identitat com a permanents construcció i transformació, en la qual es re inventa el propi cos.

El cos adquireix una gran càrrega simbòlica, és vist com a suport material sobre el qual plantegem tots els nostres problemes vitals i les nostres contradiccions. El cos és el receptor del concepte de sexualitat, de dolor, de soledat, de totes aquelles emocions que poden sentir-se i viure’s.

A través del treball sobre el nostre propi cos i els cossos d’altres persones, plantegem metàfores visuals en forma d’escultures treballades en paper, al voltant del tema de la identitat.

De dilluns a divendres de 10 a 13,30h i de 16h a 20h. Dissabtes de 10 a 13,30h
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400