Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Los Hermanos Cubero + Raquel Lua

Quique dibuja la tristeza
Data: 1 de febrer de 2020
Hora: 20 h
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Aquest espectacle començarà a les 20:00 hores amb un petit concert de Raquel Lua.

Raquel Lúa, amb un acompanyament auster de guitarra i guitalele en mà, ressalta una veu expressiva plena de matisos, registres i emoció. Un viatge musical ple de llums i ombres. Lletres profundes que acosten a la quotidianitat des de de la senzillesa poètica.

Presentarà el seu primer disc autoeditat "Ruegos y demás" que és una bona mescla de fado, música tradicional, flamenc, bossa i músiques del món.

A les 20.30 hores, Los Hermanos Cuberto presentaran el seu disc.

La pena és una manera d'acceptar, potser també de curar, el dolor, diuen. Com també diuen que qui canta, la seva pena espanta. Diuen. I ja poden dir, que fins que un no es troba de cara amb el dolor, amb la pena i amb la cançó no pot ni imaginar-se de què estan parlant. Enrique Cubero va rebre la visita de tragèdia com aquesta sempre arriba per anunciada que estigui: sense estar realment preparat. I a la fi, com a músic que és, va començar a cantar.

Quique dibuja la tristeza és el disc que accepta els dies sense sol i els dies amb un sol massa impertinent. Aquesta és una música inspirada i dedicada a una persona que ja no la podrà escoltar. Per a la resta de persones que ens acostem a ella, però, és una invitació a acompanyar a Enrique Cubero a l'altre costat de la línia de l'ombra. Però, fins i tot sense conèixer la seva història, és un disc amb la tremolor, amb la bellesa esquinçada, amb el qual és impossible no empatitzar.

LET'S FESTIVAL

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400