Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

4t sLHam de dones científiques


Veure imatge de 4t sLHam de dones científiques (nova finestra)
Data: 20 de febrer de 2021
Hora: 19h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: IDIBELL - Amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Hospitalet
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

***L'esdeveniment serà gratuït amb taquilla inversa i recollirà fons per a la campanya solidària de l'IDIBELL "Salvem vides".

***S'ha de reservar plaça a l'enllaç "comprar entrades".

L’SLHAM de científiques commemorarà el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. La iniciativa organitzada per IDIBELL té el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet .

El 4t sLHam de científiques de l’IDIBELL estarà protagonitzada per les investigadores i professionals científiques Gabriela Jiménez, Mireya Plass, Maria Suñol, Cristina Martínez, Bárbara Rivera, Carmen Ardanuy, Lídia Garcia i Milagro González. L’acte serà conduït per Carla Serra, comunicadora científica de l’IDIBELL.

Amb aquesta iniciativa, que ja compta amb tres exitoses edicions, es vol fer més accessible i més viva la ciència, apropar-la a tot tipus de públic d’una forma festiva i posar en relleu el paper decisiu de les dones en el nostre sistema de recerca. L’acte comptarà amb l’actuació musical de la Gisela Quirós.

Les vuit investigadores que hi participen són professionals de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge. Cada una d’elles explicarà la seva tasca al voltant de la recerca i la innovació amb una xerrada divulgativa de cinc minuts. 

L'sLHam s’organitza amb la col·laboració de l’ajuntament de L’Hospitalet i de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECY). La iniciativa té el suport del cicle Pessics de Ciència, de l’Auditori Barradas i de diverses empreses del sector biotecnològic.

Vídeo: sLHam 2020

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400