Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Concert Beckett + Bartlett

Cicle de concerts 30 aniversari del Depo
Veure imatge de Concert Beckett + Bartlett (nova finestra)
Data: 21 de maig de 2015
Hora: Dijous, a les 22 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc:  Deposito Legal
Carrer Santa Anna, 14 (tèl.: 933 37 76 16)
Raúl Beckett, músic de L'Hospitalet de Llobregat, presentarà el dijous 21 de maig les seves noves cançons a la sala Diposito Legal, iniciant així els directes del seu projecte en solitari.

Després de mig centenar de concerts realitzats com a guitarrista de Carlos Sadness i d'haver participat en els treballs de Monteperdido i La idea Salvatge (Sony / octubre) del músic barceloní, aquesta nova etapa representa per Beckett una catarsi tant artística com emocional. Amb un primer EP (octubre, 2014) produït al costat de Pere Jou de Quart Primera, Beckett es presenta com a autor de cançons pop delicades i intimistes amb pinzellades folk i electrònica.

Bartlett comença el 2012 amb un projecte en solitari ideat per Jose Bernabé (Barcelona 1977) Compositor, cantant i guitarrista. D'aquesta primera encarnació amb l'ajuda dels productors Sants & Fluren (Sidonie, Love of Lesbian, Elefants, Molt, 4t 1a, etc ...), grava al costat d'ells en els seus estudis la seva primera referència Articles nostàlgics per col·leccionistes (Blind Records / Gran Sol 007-13).

El destí fa que en el seu camí es creui Marc Sospedra (Barcelona 1988) bateria, baixos i sintetitzadors) amb el qual troba per fi el company ideal per a donar curs a tot el que està per vindre, per la seva banda Marc porta al tercer element clau per definir-ho tot, com és Quique Recasens (Barcelona 1977) guitarra.

Bartlett així s'aferma com un perfecte trio i el que va començar sent un projecte personal es transforma en una banda, els seus temes de tall fosc i malenconiós, el discurs de les inquietants guitarres i les belles melodies es barregen amb les somiadores i contundents bases rítmiques.

Les seves inevitables influències com Smashing Pumpkins, Grizzly Bear, Sunny Day Real Estate, Beach House, Deftones, Flaming Lips, Sigur Ros, MBV o Yes fan del seu estil alguna cosa completament inusual.

En aquests moments es troben gravant el que serà el seu primer LP produït per ells mateixos i barrejat per Santos Berrocal amb data de sortida per a la tardor del 2015.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400