Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Enroda’t: festa de la bicicleta, dels patins i de les bicis adaptades DECABIKE 2017

Data: 23 d'abril de 2017
Hora: 10
Duració aprox.: 4 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Servei d'Esports i Joventut
Lloc: Plaça d'Europa
Diumenge 23 d’abril, una part dels carrers de L’Hospitalet es tancaran al trànsit a motor i els protagonistes seran les bicicletes, els patins, els patinets i les bicis adaptades. A partir de les 10 del matí, aquests vehicles participaran en una festa popular amb un recorregut per un circuit urbà de 9 quilòmetres que comença i acaba a la plaça d’Europa.  Santa Eulàlia, Sant Josep, el Centre i Bellvitge són els barris per on podran circular les bicicletes i altres vehicles amb rodes sense motor.
 
L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, no cal inscripció prèvia. De fet el circuit és totalment pla i la distància es accessible per a qualsevol ciclista no experimentat.
 
La plaça d’Europa, a partir de les onze, acollirà un ampli ventall d’activitats lúdiques i esportives com tennis taula, voleibol, mini futbol, bàsquet en cadira de rodes, bàsquet 3X3, corfbol, inflables infantils, i circuit de bicis adaptades entre d’altres organitzades per entitats esportives de la ciutat. A més, a les 12h tindrà lloc una masterclass de zumba apte per a tothom.
 
Un any més es comptarà amb la participació de la botiga Decathlon del centre comercial Gran Via 2 que organitzarà diferents activitats lúdic esportives en el marc de la celebració del DECABIKE 2017.
 
Una de les accions destacades serà l’organització del Trocathlon, un espai per a donar material esportiu de segona mà en bon estat (excepte bicicletes, calçat, tèxtil, material de neu i seguretat) per a infants en risc d’exclusió social de l’associació AEMA.
 
Una vegada més, l’associació Àrea Adaptada, permetrà a les persones amb discapacitat física fer la passejada també en bici adaptada, reservant una bici prèviament (http://www.areadaptada.org/)
 
En les activitats també hi col•labora la botiga McDonalds L’Hospitalet Gran Via 2, que oferirà sucs de taronja als assistents.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400