Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Teatre Bus (districtes IV i V)

del 20 al 21 d'abril
Hora: 18 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Districtes IV i V
Experiència única i innovadora per viure dos espectacles, de petit format d’una durada de 20 minuts, en quatre indrets de la Florida, les Planes, Can Serra i Pubilla Cases. Només cal buscar les parades en l’horari previst. El Teatre Bus té capacitat per a 59 persones i està adaptat.

El duo Patu-maca presenta l’espectacle Aprèn a ser dolent. Què passaria si existís un taller de maldat per a nens? Malva-Ada és una experta en l'art de la maldat. A través de diferents proves intentarà treure l'esperit més malvat de cada nen. Amb la "ajuda" del seu assistent, el maldestre i no tan dolent Malonik, perfeccionaran els diferents aspectes de la malícia a través de jocs, desafiaments i cançons.

Lis Chisgarabís presenta Viajes en un Tris. Lis és un personatge màgic. És aventurera, pilot d’avions de paper, transporta mercaderies peculiars a llocs estranys i molt especials. Però també és exploradora de fades i s’hi sent especialment orgullosa. Explicarà als nens i nenes l’últim encarrec que li han fet i que té a veure amb les dues activitats: les fades i els viatges en avions de paper.

18 h a la plaça de La Bòbila
18.30 h a la plaça de la Carpa
19 h al mercat de La Florida
19.30 h als blocs Florida
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400