Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Paulina (La Patota), de Santiago Mitre

Data: 21 de març de 2017
Hora: 17, 19.15 i 21.30 h
Duració aprox.: 1 hora 43 minuts
Preu: 5,6 €
Lloc: 
AV Granvia de l'Hospitalet 75  (L'Hospitalet de Llobregat)
Paulina, 28 anys, decideix deixar a un costat una brillant trajectòria com a advocada a Buenos Aires per dedicar-se a l’activisme social en una zona situada entre Argentina, Paraguai i Brasil.

«On és el límit de la ideologia? Fins a on poden arribar les conviccions socials? Paulina s’embarca en una recerca personal i es  planteja aquestes preguntes. La recerca és únicament seva, com el dolor que suporta. Allò que uneix a d’altres dones que també han estat víctimes de la violència és la mateixa dolorosa pregunta: Com es sobreviu a això?

Resulta fàcil respectar les decisions que també prendríem, però es gairebé impossible intentar entendre allò que ens sembla equivocat. Per què pren Paulina aquella decisió? Què busca? Què pretén demostrar? Ens vàrem fer aquestes preguntes regularment durant totes les etapes de la pel•lícula i seguim sense tenir la resposta. Espero que l’espectador també es faci aquestes preguntes. És difícil trobar una resposta, interpretar la seva decisió, tan difícil com interpretar la violència que la fa ser com és en un món on les institucions amb prou feines serveixen per frenar-la, en un món incapaç d’aportar respostes, on la violència apareix amb o sense motiu.»

Santiago Mitre
Dirigida per Santiago Mitre l’any 2015
Nacionalitat: Argentina
Interpretada per: Dolores Fonzi, Cristian Salguero, Esteban Lamothe i Óscar Martínez

VO en castellà
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400