Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Sortida al Gran Teatre del Liceu: Manon Lescaut, de Giacomo Puccini

LiceuBib: descobreix les òperes més literàries
Data: 14 de juny de 2018
Hora: 20:30h.
Duració aprox.:3 hores
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: Biblioteca Josep Janés(Biblioteca Josep Janés)
C. Doctor Martí i Julià 33  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Passió, plaer i remordiment en una història sobre contradiccions i renúncies.

Inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte.

Tres aclamats tenors, el nord-americà Gregory Kunde, el tinerfeny Jorge de León i el porto-riqueny Rafael Davila, es reparteixen el paper de Des Grieux. A ells s’uneixen dues sopranos pel rol titular, la ucraïnesa Ludmyla Monastyrska i la italiana Maria Pia Piscitelli, ambdues de renom internacional.

El Liceu acull una nova coproducció entre el coliseu barceloní, el Palau de les Arts de València i el Teatro San Carlo de Nàpols. L’acció ens situa en el context de la immigració de principis del segle XX amb el record d’Ellis Island com a rerefons.

Dramma lirico en quatre actes. Llibret de Domenico Oliva i Luigi Illica.

Preus especials.

L'activitat forma part del projecte LiceuBib, amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400