Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Exposició gràfica “Religions del món, pau mundial, ética universal”

Diversitat religiosa i valors compartits
Veure imatge de Exposició gràfica “Religions del món, pau mundial, ética universal” (nova finestra)
de l'1 al 13 de juny
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa(Centre Cultural Collblanc-La Torrassa)
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

L’exposició gràfica ”World religions, universal Peace, global ethic” fou concebuda per la Fundació Ètica Universal per donar a conèixer les diferents religions i descobrir-hi allò que tenen en comú.

La mostra que es pot visitar al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa ha estat adaptada per l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR) i presentada pel Fòrum L’Hospitalet. Hi participa Projecte ICI L’H.

La presentació, amb conferencia i intervencions des de diferents tradicions, es farà dimecres 1 de juny, a les 18:30 hores.

“El Fòrum L’Hospitalet treballa per la convivència a la nostra ciutat en l’àmbit de la diversitat de conviccions i tradicions religioses. Amb aquesta exposició volem fer visible una diversitat, també present a la nostra ciutat, tot posant l’accent en les conviccions que ens comprometen amb els nostres veïns i veïnes, i en la defensa dels valors del pluralisme, la tolerància, la solidaritat i la pau. A partir del proper curs, el Fòrum vol fer-la itinerant, per tal d’apropar aquesta experiència de diversitat al món de l’educació, l’associacionisme i a tota la ciutat.

Diferents, però interpel·lats pel mateix.”

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400