Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Joan Morey.

COL·LAPSE. Cos social
Ver imagen de Joan Morey . COL·LAPSE. Cos social (nueva ventana)
del 23 de noviembre de 2018 al 13 de enero de 2019
Tipo de entrada: Libre
Organizadores: 
Centro de Arte Tecla Sala
Lugar: Centro de Arte Tecla Sala(Centro de Arte Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Cómo llegar
COL•LAPSE és un projecte de l'artista Joan Morey (Mallorca, 1972) organitzat pel Centre d'art Tecla Sala juntament amb el Centre d'Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats i comissariat per Latitudes. Consta de tres parts que tenen lloc de manera simultània fins al mes de gener de 2019.

La primera es presenta al Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats i porta el nom de Màquina desitjant, màquina de treball. Aquest primer episodi revisa deu projectes importants de l’artista i un programa d’extractes de performance en viu que durarà fins a principis de l’any vinent.

La segona part té lloc al Centre d’Art Tecla Sala i és la versió definitiva de l’exposició itinerant COS SOCIAL. Lliçó d’anatomia produïda el 2017 gràcies al Premi de Videocreació de Centres d’Arts Visuals de Catalunya.

COS SOCIAL. Lliçó d’anatomia (2017)  examina la construcció social del cos en la cultura contemporània occidental i el seu desencadenant en l’àmbit de la performance. El punt de partida d’aquest projecte és la representació de les lliçons d’anatomia en la pintura barroca i la seva performativitat.

Des d’una revisió dels enfocaments teòrics de la sociologia del cos, el projecte planteja la recreació d’una lliçó anatòmica en què es contraposen dos elements principals: el cos actual (del performer) i un escenari històric situat a l’antic  amfiteatre anatòmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

La darrera part del projecte es titula Màquina esquizofrènica i consisteix en una gran performance inèdita que tindrà lloc al gener de 2019 en una ubicació molt rellevant de Barcelona que, de moment, es manté expressament en secret. L’acció en viu s’integrarà en la narrativa, més extensa, del passat físic i discursiu d’aquest espai.

#joanmorey
#expoteclasala

-

COL·LAPSE. Cos social
Inauguració: Dijous 22 de novembre de 2018, a les 19.30 h
Exposició fins al 13.1.19
Entrada lliure

COL·LAPSE. Màquina desitjant, màquina de treball
Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats
Exposició fins al 13.1.19
Entrada lliure

COL·LAPSE. Màquina esquizofrènica
Ubicació no divulgada
Performance site-specific, 10.1.19


Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400