Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Cinema i audiovisualsRSS

 • Veure imatge de Pel·lícula: Buenos principios d'Yvan Attal (nova finestra)
  del dissabte 10 de juliol de 2010 al dijous 16 de juliol de 2020

  Del drama a la comèdia només hi ha un pas i això el realitzador i guionista Yvan Attal ho sap molt bé. Buenos principios fluctua entre ambdós gèneres, mentre narra una entranyable història d’amor i desamor.

 • Veure imatge de Videotutorials (nova finestra)
  del dimarts 26 de maig al divendres 31 de juliol

  Videotutorials

  Al blog Clica i aprèn, t´hem preparat un munt d´enllaços perquè puguis crear videotutorials. Et faciliten ensenyar a distància coneixements que poden interessar a moltes persones.

 • Veure imatge de logo SunCine (nova finestra)
  del divendres 26 de juny al divendres 31 de juliol
  DOCUMENTALS PER VEURE EN FAMÍLIA (SUNCINE)

  CADA AULA UN CINEMA és un programa online d’educació ambiental a les escoles. S’ha obert dins l’espai Cada Aula un Cinema una secció anomenada L’AULA A CASA on hi ha una vintena de pel·lícules en obert perquè els nens i nenes puguin veure-les sense necessitat de posar cap contrasenya ni registre.

  http://www.suncinefest.com/es/cada_aula_un_cine/seccion/46/el-aula-en-casa
 • Veure imatge de Pel·lícula: El bailarín de Ralph Fiennes (nova finestra)
  del dijous 9 al dimecres 15 de juliol

  Rússia, 1961. Rudolf Nureyev, el ballarí més gran de tots els temps, viatja per primera vegada fora de la Unió Soviètica coma membre de la prestigiosa Kirov Ballet Company. Tot i que el KGB segueix de prop els seus moviments i malgrat el gran perill que comportava llavors la deserció, Nureyev fugirà, prenent una decisió que canviarà el curs de la seva existència per sempre més.

 • Veure imatge de Pel·lícula: Jojo Rabbit de Taika Waititi (nova finestra)
  del dijous 9 al dilluns 13 de juliol

  Jojo Rabbit és sobretot una tendra faula d’aprenentatge que intenta ser un elogi a la imaginació infantil abans de la pèrdua de la innocència. El seu protagonista és un nen de 10 anys, la ingenuïtat del qual li impedeix veure més enllà de les mentides que ha inculcat la propaganda feixista.

 • Veure imatge de Pel·lícula: El cocinero de los últimos deseos de Yôjirô Takita (nova finestra)
  del divendres 10 al dijous 16 de juliol

  El món oriental és un dels pocs indrets del planeta on el menjar continua essent un ritual que condueix a la felicitat: podran passar sistemes polítics variats i revoltes de qualsevol ideologia, que sempre hi haurà un cuiner d’ulls esquinçats essent reclamat per a il·lustres banquets, fins i tot enmig d’una invasió militar...

 • Veure imatge de Pel·lícula: Puñales por la espalda de Rian Johnson (nova finestra)
  del divendres 10 al dimecres 15 de juliol

  Quan el reputat novel·lista de misteri Harlan Thrombay és trobat mort a la seva mansió just després de celebrar el seu 86è aniversari, el primmirat i seductor detectiu Benoît Blanc és misteriosament triat per a investigar el cas. Entre la família disfuncional de Harlan i el seu fidel personal, Blanc es belluga enmig d’una xarxa de pistes falses i mentides

 • Veure imatge de Pel·lícula: Judy de Rupert Goold (nova finestra)
  del dissabte 11 al dilluns 13 de juliol

  Narra els darrers dies de l’actriu i cantant Judy Garland, una diva arruïnada però orgullosa. Es tracta de l’adaptació cinematogràfica d’un musical sobre l’artista, End of the Rainbow, que va portar als escenaris londinencs els darrers mesos d’una Garland entre estupefaents i factures impagades.

 • Veure imatge de Pel·lícula: Sorry we missed you de Ken Loach (nova finestra)
  Dimarts, 14 de juliol

  Allunyada de les seves obres més retòriques en la dicotomia entre el bé i el mal, aquesta vegada la parella artística formada per Loach i el seu guionista habitual, Paul Laverty, ha compost un retrat de personatges admirable on cadascú troba, al llarg del relat, un camí cap a la defensa de les seves actituds.

 • Veure imatge de Cinefòrum virtual Llàgrimes en la pluja: Melancolía (2011), dir. Lars von Trier (nova finestra)
  Dilluns, 20 de juliol, 18 h

  Club per comentar pel·lícules que podreu trobar a l'e-biblio. Aquesta vegada comentarem la pel·lícula "Melancolia" del director Lars von Trier

 • Veure imatge de Pel·lícula: Little women (Mujercitas) de Greta Gerwig (nova finestra)
  Dimarts, 21 de juliol

  No és casualitat que aquesta nova versió cinematogràfica arribi ara, en un moment clau per a la sonoritat i visibilitat de la lluita pels drets de les dones. De fet les quatre actrius que interpreten les germanes March guarden certes similituds psíquiques i físiques amb els seus personatges.

 • Veure imatge de Pel·lícula: 1917 de Sam Mendes (nova finestra)
  Dimarts, 28 de juliol

  La història és mínima. Allò que importa és l’experiència del viatge que li serveix a Mendes per reflectir una guerra —la primera contesa mundial— sense cap mena d’èpica, amb més fang que glòria, sense herois ni dolents.

 • Veure imatge de Taller de producció audiovisual. NOVA EDICIÓ! (nova finestra)
  del dilluns 7 de setembre de 2020 al dilluns 26 de juliol de 2021, de 17.30 a 20.30h
  Inscripcions obertes a partir del 31 d'agost

  Vols ser directora, actor, guionista, operador, sonodista, músic, càmera, fotògraf... Participa d’una experiència innovadora. Forma part d’un taller en forma de  productora audiovisual per tal de millorar les teves competències.

 • Veure imatge de L'Hospitalet de Cinema en #SpoilerLH (nova finestra)
  del dilluns 7 al dilluns 28 de setembre, 19h
  El dilluns del mes de setembre

  Presentació i projecció de projectes cinematogràfics 

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400