Ajuntament de L'Hospitalet. 100x100 L'Hospitalet

Cinema i audiovisualsRSS

 • Veure imatge de Dijous de cinema .Estiu 1993 de Carla Simón. En col·laboració amb el Centre Cultural Bellvitge. (nova finestra)
  Dijous, 22 de març, 18 h
  Després de la mort dels seus pares, Frida (Laia Artigas), una nena de 6 anys, abandona Barcelona i marxa a viure al camp amb el seu oncle Esteve (David Verdaguer), la seva tia Marga (Bruna Cusí) i la seva petita filla de 3 anys Anna (Paula Robles), afrontant el primer estiu de la seva vida amb la seva nova família adoptiva. Lluny del seu entorn conegut, en ple camp, la nena haurà d'adaptar-se a la seva nova vida, cosa que no li serà gens fàcil. Durant aquest estiu, l'estiu del 93, Frida aprendrà a acceptar la seva pena, i els seus pares adoptius aprendran a estimar-la com la seva pròpia filla
  Dijous, 22 de març, a les 18 h
 • Veure imatge de El regne de les granotes (nova finestra)
  Dijous, 22 de març, 18h
  Cinema familiar amb valor afegit: en 10 minuts, abans de la projecció, us ensenyem contes relacionats amb el tema de la pel•lícula.
 • Veure imatge de Cinema al barri: La estación de las mujeres de Leena Yadav (nova finestra)
  Divendres, 23 de març, a les 18:30 h.
  En un petit poble de la regió nord-occidental de l'Índia viuen quatre dones atrapades per les velles tradicions ancestrals de l'entorn. No obstant això, fartes de la situació, les quatre dones s'uniran gràcies a la seva amistat i els seus desitjos de llibertat, enfrontant-se una societat hostil.
 • Veure imatge de Cinema Familiar: Kirikú y la bruja, de Michel Ocelot, (nova finestra)
  Divendres, 23 de març, 18h
  Cicle “Folklore i llegendes d’altres països”
  En un llogarret africà assolat per la bruixa Karbam, que ha estès un malefi ci i que, segons explica, s’ha menjat als habitants del poblat, neix Kirikú. El valent nen decideix enfrontar-se a la bruixa per salvar la seva gent, però en lloc de la violència farà servir l’astúcia i el saber.
   
 • Veure imatge de Pel·lícula: Lady Macbeth de William Oldroyd (nova finestra)
  Dimarts, 27 de març
  El debutant William Oldroyd ha traslladat la novel·la del rus Nikolaj Leskov, Lady Macbeth de Mtsensk, ambientada a la Rússia profunda, a la ruralia britànica victoriana per reforçar, la contundència del comportament transgressor d'una dona jove, casada per imposició, davant les conservadores convencions que la releguen a la categoria de submís objecte sexual.
 • Veure imatge de Cinema familiar. Los pitufos: La aldea escondida de Kelly Asbury.En col•laboració amb el Centre Cultural Bellvitge. (nova finestra)
  Divendres, 13 d'abril, 18.30 h
  Cinema familiar
  Los pitufos: La aldea escondida - de Kelly Asbury.
  En el llogaret dels pitufos, cadascun dels seus habitants té un propòsit: Pitufo Forner fa pa i pastissos, Pitufo Vanidoso es dedica a mirar-se en el mirall, Pitufo Rondinaire gruny constantment i Papà Pitufo s'ocupa...
  Divendres, 13 d’abril, a les 18:30h
  En col•laboració amb el Centre Cultural Bellvitge.
 • Veure imatge de Cinema: Los comensales, dir. Sergio Villanueva (2016) (nova finestra)
  Dimecres, 18 d'abril, 18:30h.
  Una escriptora i un director es reuneixen amb quatre coneguts actors per parlar d'un possible projecte teatral. Mentre gaudeixen d'un dinar a l'aire lliure, l'obra de teatre passa a un segon pla, i la conversa se centra en les seves vides, les seves ànimes, les seves pors i els seus somnis, com mai abans ho havien fet. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Upsss... on és Noè? (2015) dir. Toby Genkel (nova finestra)
  Divendres, 20 d'abril, 17:30h.
  S'acosta el Diluvi Universal i Noè ha construït un gran Arca per salvar una parella de cada espècie animal, però dos Nestrians, pare i fill, no són admesos a entrar. L'ajuda involuntària de dues Grymps, mare i filla, els permet colar-se en l'Arca. No obstant això, els nens Finny i Leah acaben caient de la nau i hauran d'aprendre a sobreviure i treballar en equip per arribar al cim de la muntanya, mentre els seus pares intentaran desviar el curs de l'Arca per poder salvar-los. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema al barri: Escapes de gas de Bruno Salas (nova finestra)
  Divendres, 27 d'abril, a les 18:30 h.
  Pel·lícula documental que rescata el projecte cultural de Salvador Allende a Xile, a través de la narració del procés de construcció de l’edifici que va acollir la UNCTAD III, la III Conferencia Mundial de Comercio y Desarrollo de las Naciones Unidas, dedicada a debatre sobre com superar la pobresa,  l’any 1972.
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: Herois de Pau Freixas (nova finestra)
  Divendres, 25 de maig, a les 18:30 h.
  Un jove publicista, amb una reeixida carrera professional i una vida personal buida, es dirigeix a la carrera a una important reunió de negocis. Durant el trajecte coneix a una noia que viatja només amb una motxilla, i amb la qual, malgrat les seves oposades maneres de viure, connecta i junts rememoren l'època més mítica i emotiva de la seva infància: els seus somnis i desitjos infantils, l'últim estiu que van passar amb la colla, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura... Aquest viatge al passat farà que el publicista es replantegi la seva vida.  

     

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400